Çerez Örnek

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu

Kayıt Yenileme Tarihleri:

Başlangıç: 23.09.2024 Pazartesi 09:00
Bitiş: 29.09.2024 Pazar 23:59
Danışman Onay Bitiş: 30.09.2024 23:59

Ekle-Sil Tarihleri:

Başlangıç: 07.10.2024 Pazartesi 09:00
Bitiş: 13.10.2024 Pazar 23:59
Danışman Onay Bitiş: 14.10.2024 23:59

1. Ders kayıt/ ekle-sil işlemleri OBYS sistemi üzerinden ilk gün sabah saat 09:00’da açılacak olup, devamında mesai saatleri dışında ve hafta sonu da öğrencilerimize açık tutulacaktır

2. ÇOK ÖNEMLİ! 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibariyle azami süre nedeniyle ilişik kesilme durumuna gelen öğrencilerin en yakın zamanda kayıtları silineceğinden, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kayıt yenileme yaptırmamaları gerekmektedir.

3. ÇOK ÖNEMLİ! Kesin kayıt işlemini gerçekleştirmiş öğrencilerin sistemden yazdır butonu ile ders kaydının kesinleştiğine dair çıktı almaları ve danışmanlarına onaylatmaları önemlidir. Herhangi bir ders kayıt sorununda bu çıktıyı ibraz edemedikleri takdirde sistemdeki kayıtlar dikkate alınacaktır.

4. Öğrencilerimiz ders kayıt/ ekle-sil işlemlerini öncelikle akademik danışmanı ile gerçekleştirmelidir. Alacağı dersler, iş yükleri vb sorular için akademik danışmanı ile irtibat içinde olması gerekmektedir.

5. Öğrencilerimiz ders kayıt işlemlerini gerçekleştirirken açılan derslerde dersin bulunmaması, ders programı, sistemsel hatalar ile ilgili sorun ve sorunlarını hafta içi mesai saatleri içinde öncelikle Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürolarına iletebilir, çözüme ulaşılamaması durumunda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına resmi e-posta adresinden (oidb@mail.ege.edu.tr) ya da canlı destek sistemi üzerinden iletilebilmektedirler.Lisansüstü Uzaktan Eğitim öğrencileri herhangi bir sorun ile karşılaştığında (uzaktanegitimyardim@mail.ege.edu.tr) adresine e-mail ile ulaşarak destek alabilmektedirler.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ