2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu
Kayıt Yenileme Tarihleri:
Ekle-Sil Tarihleri:
-
Ders kayıt/ ekle-sil iÅŸlemleri OBYS sistemi üzerinden ilk gün sabah saat 09:00’da açılacak olup, devamında mesai saatleri dışında ve hafta sonu da öÄŸrencilerimize açık tutulacaktır
-
ÇOK ÖNEMLİ! 2023-2024 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibariyle azami süre nedeniyle iliÅŸik kesilme durumuna gelen öÄŸrencilerin en yakın zamanda kayıtları silineceÄŸinden, 2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı için kayıt yenileme yaptırmamaları gerekmektedir.
-
ÇOK ÖNEMLİ! Kesin kayıt iÅŸlemini gerçekleÅŸtirmiÅŸ öÄŸrencilerin sistemden yazdır butonu ile ders kaydının kesinleÅŸtiÄŸine dair çıktı almaları ve danışmanlarına onaylatmaları önemlidir. Herhangi bir ders kayıt sorununda bu çıktıyı ibraz edemedikleri takdirde sistemdeki kayıtlar dikkate alınacaktır.
-
ÖÄŸrencilerimiz ders kayıt/ ekle-sil iÅŸlemlerini öncelikle akademik danışmanı ile gerçekleÅŸtirmelidir. Alacağı dersler, iÅŸ yükleri vb sorular için akademik danışmanı ile irtibat içinde olması gerekmektedir.
-
ÖÄŸrencilerimiz ders kayıt iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtirirken açılan derslerde dersin bulunmaması, ders programı, sistemsel hatalar ile ilgili sorun ve sorunlarını hafta içi mesai saatleri içinde öncelikle Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu ÖÄŸrenci İşleri Bürolarına iletebilir, çözüme ulaşılamaması durumunda ÖÄŸrenci İşleri Daire BaÅŸkanlığına resmi e-posta adresinden (oidb@mail.ege.edu.tr) ya da canlı destek sistemi üzerinden iletilebilmektedirler.Lisansüstü Uzaktan EÄŸitim öÄŸrencileri herhangi bir sorun ile karşılaÅŸtığında (uzaktanegitimyardim@mail.ege.edu.tr) adresine e-mail ile ulaÅŸarak destek alabilmektedirler.